Word vrijwilliger in de gemeente Ede

Meedoen is makkelijk

Iedereen kan meedoen om het verkeer voor zichzelf en voor anderen een stukje veiliger te maken. En wij maken het je zo makkelijk mogelijk. Wat wordt jouw bijdrage?

Onze ambassadeurs

Duizenden mensen zetten zich dagelijks vrijwillig in om te helpen het verkeer in Nederland nog veiliger te maken. Zij staan op de controleposten bij het VVN Verkeersexamen of organiseren een verkeersactie in hun straat waar te hard gereden wordt. Of ze organiseren VVN Opfriscursussen voor ouderen. Dankzij de hulp van duizenden mensen, van jong tot oud, kunnen wij deze activiteiten organiseren. Ware ambassadeurs waar we trots op zijn!

Hoe doe jij mee in Ede?

Iedereen kan bijdragen en helpen. Of je nu jong bent of wat ouder, graag de handen uit de mouwen steekt of liever het gesprek aangaat; er is gegarandeerd een activiteit die bij je past.

 • Ben je netwerker en verbinder? Je zet samen met een team van enthousiaste vrijwilligers verkeersveiligheidsactiviteiten op in de gemeente Ede. Je enthousiasmeert mensen zich vrijwillig in te zetten. Je bent hét gezicht van Veilig Verkeer Nederland. Klik hier voor een uitgebreider profiel.
 • Heb je organisatietalenten? Help het VVN praktisch verkeersexamen te organiseren (klik hier voor het profiel) of Opfriscursussen voor ouderen (kijk hier voor het profiel).
 • Heb je technische talenten? Kom helpen bij onze fietschecks en zorg dat kinderen weer een veilige fiets hebben.
 • Een dagje de handen uit de mouwen steken? Help tijdens het praktisch verkeersexamen.

8 redenen voor jou om mee te doen:

 1. Je helpt mensen veilig thuis te komen en zich veiliger te laten voelen.
 2. Je ontmoet veel nieuwe mensen en vergroot daarmee je eigen netwerk.
 3. Meedoen is makkelijk en hoeft niet veel tijd te kosten. Je doet al mee met een tijdinvestering van 15 minuten.
 4. Je krijgt toegang tot onze VVN Academy met maar liefst 125 e-learnings, cursussen en trainingen.
 5. Het is leerzaam en je doet veel ervaring op. Van organisatieskills tot financiën, van netwerken tot bestuurlijke taken
 6. Vrijwilligerswerk bij Veilig Verkeer Nederland staat goed op je cv.
 7. De VVN activiteiten zijn leuk en gezellig.
 8. Je kan rekenen op ondersteuning van onze medewerkers. Je krijgt bovendien exclusief toegang tot de digitale omgeving waar we je ondersteunen bij je werk.

Interesse?

Neem (vrijblijvend) contact op met Jan Hommes via j.hommes@vvn.nl of T 06-21 28 73 82. We verkennen met jou de mogelijkheden en horen graag waar jouw interesses liggen om ons mee te helpen.

 

Op woensdag 11 april 2018 organiseren we een informatiebijeenkomst in: Nimac, Galvanistraat 13, 6716 AE Ede van 19.30 tot 21.00 uur

De koffie staat klaar! Aanmelden kan via j.hommes@vvn.nl